tiistai 31. heinäkuuta 2018

Kesätöissä Suomen Tennisliitolla

Olen Eero Kenttä. Sukunimeni Kenttä soveltuu mainiosti lajiin kuin lajiin - jalkapallokenttä, sulkapallokenttä, ... - ja nyt todistetusti myös tennikseen.


Jarkon kanssa ohjaamassa LähiTapiola Street Tennistä

Kuluneena kesänä olen ollut töissä Suomen Tennisliitolla, jossa työtehtäviäni ovat muun muassa olleet LähiTapiola Street Tennis -kiertueella ohjaaminen, junioreiden EM-kisojen matkajärjestelyt, tapahtumien valmistelu, toteutus ja raportointi, taloushallinnon perustehtävät, jäsenrekisterin päivitys ja ylläpito, toimiston hallinnolliset tehtävät sekä Tennisliiton tasa-arvo-ohjeistuksen laatiminen. Työtehtävät ovat olleet hyvin monipuolisia ja niin mielenkiintoisia, että ne ovat vetäneet sisäänsä, jonka myötä päivät ovat hurahtaneet vauhdilla. Työskentely lajiliitolla on mahdollistanut tutustumisen pelaajiin ja tennisseurojen edustajiin ympäri Suomea. Aamulehti Tampere Openin yhteydessä järjestämässämme seurafoorumissa sain pitää puheenvuoron tasa-arvo-ohjeistuksesta kuudellekymmenelle seuraedustajalle.

Seurafoorumi Tampereella 25.-26.7.2018

Olen saanut näkökulmaa ja oppinut urheilu- ja liikuntajärjestötyöskentelystä, saanut työkokemusta lajiliitolta sekä ennen kaikkea saan yläasteen liikunnanopettajani sanoin "aika dynaamisen liiton työtodistuksen 😊". Sporttitalo toimii päämajana Suomen monille lajiliitoille, olympiakomitealle ja muille liikuntajärjestöille. Olen päässyt myös tutustumaan työhyvinvoinnin edistämiseen Sporttitalon työhyvinvointitiimissä.


Toukokuussa nämä Leijona-Reinot olivat in


Seuraavaksi palautan opinnäytetyöni, solmin rusetin kaulaani, haen valmistumistodistuksen liikunnanohjaajaksi ammattikorkeakoulusta Vierumäeltä ja hakeudun työelämään kahdella liikunta-alan tutkinnolla, yhdet molemmissa käsissä. En enää kesätöihin vaan töihintöihin.

Mikäli haet tai tiedät tuttavasi hakevan liikunta-alan ammattilaista ja osaajaa tiimiinsä, voit jakaa tarinaani ja kertoa tietäväsi sen hyvän tyypin. Tämä tarina - matkani liikunta-alan ammattilaiseksi - on kuitenkin vasta esipuheessaan. Tarina kääntää ensimmäisiä sivujaan, kapsäkki liikunta-alan matkalle on pakattu ja varsinainen taival työelämässä voi alkaa.
"Rekrytoidessa henkilökuntaa tulee aina katsoa ensisijaisesti henkilön ominaisuuksia. On helpompaa kouluttaa henkilöä kuin muuttaa tämän persoonaa. Oikean asenteen ja oikeiden henkilökohtaisten ominaisuuksien merkitys kasvaa aseman mukana. Mitä suurempi johtovastuu, sitä tärkeämpiä ovat ominaisuutesi ihmisenä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti