keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Viimeinen kevätlukukauteni Vierumäellä

Keskiviikko 7.2.2018 - Minun päiväni:

Aamulla lounaaseen asti työskentelyä: valmistelimme koulukaverini kanssa perjantain oppituntia liikunnanohjauksen perustutkinnon opiskelijoille vuorovaikutustaidoista Personal Trainer-työssä.

Kaskelan maistuva ja monipuolinen lounas. Kuppi kahvia hyvässä seurassa.

Kavereiden kanssa koripallolla alkulämmittelyt ja kuntosalille.

Välipalat ja opinnäytetyön kirjallisuuskatsauksen tekoa. Päivällinen. Lisää kirjoittelua Haaga-Helian opinnäytetyöraporttipohjaan.

Hiihtämään Vierumäen talvisille laduille iltavalaistuksessa - perinteinen kulki!

Sauna ja kämppisten kanssa sporttibaariin lyömään pelikorttia pöytään.

Kyllä tällä reseptillä nuori mies voi hyvin! Ja tämä joka päivästä ja joka hetkestä nauttiminen, se on se mikä antaa myös eväitä huomiselle. Huomenna pidänkin aamulla toisen vuoden liikunnanohjaajaopiskelijoille oppitunnin kunto- ja terveysliikkujan liikuntaravitsemuksesta. Se päivä alkaa myös Kaskelan monipuolisella ja herkullisella aamupalalla. Sillä alkaa hyvä päivä - ravitsevalla aamupalalla ja rakkaudella keitetyllä aamupuurolla.

"Välituntia" viettämässä Valkjärvellä

Palasin Prahasta koulunpenkille Vierumäelle. Koulutöitä riittää, sijaistan liikuntaa ja terveystietoa, teen tunteja kuntotestaajana Vierumäen Liikunta- ja Terveysklinikalla, aloitin opinnäytetyön tekemisen, haen kesäksi ja syksyksi liikunta-alan töitä. Etsin ensimmäistä omaa asuntoani. Kiirettä riittää (tiedän kyllä, että olen alle 35-vuotias, ja ne oikeat kiireet vasta odottavat), mutta otan kaiken irti jokaisesta päivästä. Koska vuoden päästä, tänä samaisena päivänä, olen jo valmistunut liikunnanohjaajaksi. Olen jossain muualla, eri seurassa. Olen siellä, mihin elämä on minut johdattanut.
"Menestyminen ei ole avain onnellisuuteen. Onnellisuus on avain menestymiseen. Jos pidät siitä, mitä teet, onnistut varmasti."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti